Senaste inläggen

Skjorta till kostym - tips till dig som är daytrader
  • 03 Jan, 2022

Om du arbetar som daytrader är det viktigt att klä sig propert och enligt dress code på ditt kontor. Även om du mestadels arbetar hemma är det en fördel att klä upp sig lite för att komma i rätt stämning mentalt. En stor del i den dagliga klädseln är att välja skjorta till kostym. Det ska vara en skjorta som tar fram det bästa i din kostym. Speciell skjorta till kostymDu kan antingen välja en klassisk kostymskjorta som är anpassad att bäras under kostym.

En man i kostym och slips
Polo kläder - hösten och vinterns trender
  • 26 Sep, 2021

Hösten ligger framför oss och med den kommer en massa härligt mode. När sommaren är slut är det oftast skönt att dra på sig lite mer kläder och matcha olika mönster och material. Du kan till exempel satsa på stilrena polo kläder som är lika snyggt till vardags som till fest. Matcha med ett par stilrena jeans och ett par svarta skor för en klassisk look. Polo kläder för en stilfull höstHösten och vintern är ett ypperligt tillfälle att börja leka mer med olika accessoarer.

Polo märke - hur vet man om kläder är kopior?
  • 01 Sep, 2021

Ralph Lauren är en av de mest kopierade klädmärken som finns. Speciellt piké-tröjorna. Så hur vet man om det är en kopia eller äkta vara du har köpt? Det finns vissa saker man kan kolla på, även om det ibland kan vara otroligt svårt att se då vissa kopior är väldigt bra gjorda. En av de första sakerna du skall kolla på är logon. Detta ikoniska polo märke skvallrar om äktheten.

Polo skjorta dam
  • 12 Jun, 2021

Polo skjorta dam är ett mycket populärt plagg som enkelt går att matcha i många härliga kombinationer. Damkläder från Polo Ralph Lauren är trendiga och sofistikerade samtidigt som de är sportiga och avslappnade. I grunden är en polo damskjorta starkt inspirerad av herrskjortan, och polo skjortor dam finns i ett stort urval av färger, tyger och mönster. Med en Ralph Lauren polo skjorta för damer är det lätt att skapa sig en elegant och personlig stil.