Polo kläder - hösten och vinterns trender

  • 26 Sep, 2021

En man i kostym och slips

Hösten ligger framför oss och med den kommer en massa härligt mode. När sommaren är slut är det oftast skönt att dra på sig lite mer kläder och matcha olika mönster och material. Du kan till exempel satsa på stilrena polo kläder som är lika snyggt till vardags som till fest. Matcha med ett par stilrena jeans och ett par svarta skor för en klassisk look.

Polo kläder för en stilfull höst

Hösten och vintern är ett ypperligt tillfälle att börja leka mer med olika accessoarer. Välj ut en snygg halsduk som matchar din vinterkappa och botanisera bland höstens alla kepsar. Beroende på din stil kan du välja en sportig variant eller en mer välklädd sådan. Något som kommer vara väldigt trendigt i höst är snygga mönster. Tänk Burberry så är du i hamn. Detta är ett perfekt mönster för just accessoarer. Du kan enkelt styla en stilfull och preppy vardagslook som även håller dig varm.

Satsa på det naturnära

Det är mycket fokus på klimatet och miljön och det gäller även modet för 2021. Nu ska vi satsa på naturnära färger och material och gärna återbruk. Ta för vana att även börja besöka second handbutiker när du är ute och shoppar. När sedan vintern börjar smyga sig på tar vi på oss en passande mössa och halsduk. En mössa hjälper även till att täcka och skydda om du har gjort en hårtransplantation. Det är under vintern du kan passa på att göra dessa operationer. Se till att hitta ett bra hårtransplantation pris innan du bestämmer dig. Ett tips är sedan att matcha din mössa med din kappa eller jacka för en enhetlig och snygg look.

Herrmode för damer

En annan trend som vi kommer se mycket av är herrmode för damer. Som tjej kan du alltså köra på en större herrkavaj och matcha med en feminin kjol. Du kan även matcha med polo kläder och satsa på herrmodet till 100 %. Då passar det med ett par grövre kängor.

Var noga med materialet

För att fortsätta på klimatspåret är det också viktigt att vi blir mer medvetna om vad våra kläder kommer ifrån. Därför är det bra att läsa på om märkning av textiler och vilka material som är mer miljövänliga. Välj gärna lite dyrare plagg som du vet kommer hålla under en längre tid. De flesta designers är idag väldigt noga med att berätta hur de arbetar för miljön och vilka material de använder. En av de hetaste trenderna för hösten och vintern 2021 är alltså att göra ett mer klimatsmart val.

Polo kläder är ett välklätt alternativ

Inför hösten och vintern vill vi också vara lite mer välklädda även till vardags. Då är polo kläder alltid ett bra alternativ. Du kan matcha dessa plagg med härligt stickat eller ett par byxor i ull. När vi tittar på vad som ska bäras på fötterna är det främst säckiga stövlar som gäller. Genom att matcha tajt med pösigt kommer du skapa snygga kontraster som drar blickarna till sig.