Casio G-Shock Frogman GA-700-1BER

Casio G-Shock Frogman GA-700-1BER
Kategorier: Varumärke, Casio
Brand: Casio
Color: Svart
1339 SEK 1598 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

SuperbelysningMed en knapptryckning blir displayen starkt upplyst i en moderiktig färg 

StöttåligStöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer. 

VärldstidsfunktionVärldstidsfunktionen visar klocktiderna i upp till 29 olika tidszoner. 

Stoppfunktion - 1/100 sek. - 24 tim.Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen. 

Tidur - 1/1 min. - 1 tim.För alla som vill veta exakt: Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om minuter och upp till 1 timmar i förväg. 

Fem dagliga alarmDet dagliga alarmet påminner dig med en ljudsignal om återkommande händelser vid den tid du ställt in. Du kan också aktivera en timsignal som ljuder varje hel timme. Den här modellen har fem oberoende alarm för kunna anpassa påminnelser till olika viktiga möten. 

SnoozefunktionVarje gång du stoppar alarmet ljuder det igen efter några minuter. 

Knappljud på/avOm du vill kan du stänga av knappljuden med lägesknappen. När ljuden stängts av hörs det ingen pipton när du växlar från en funktion till nästa. Inställda larm och nedräkningstimers är aktiva trots att knappljuden stängts av. 

Funktion för visarinställningGenom att trycka på en knapp, flyttar sig visarna och möjliggör en tydlig avläsning av funktioner som tidtagning och datum. 

Automatisk kalenderNär den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet. 

12/24-timmarsvisningTiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat.