Garmin fenix 6 Pro Solar 010-02410-23

Garmin fenix 6 Pro Solar 010-02410-23
Brand: Garmin
Color: Grå
9500 SEK 11299 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

HARNESS THE POWER OF THE SUN

Denna smartwatch har en lins för solenergiladdning med Power Glass™ och anpassningsbara strömhanteringslägen som gör att den kan vara påslagen och redo för användning i flera veckor.

Få extra batteritid med hjälp av solljuset så att du kan vänta längre mellan laddningarna.
Hur mår din kropp? Med pulsmätning vid handleden *1 och pulsoximetri *2 får du reda på det.
Behöver du löptempovägledning med kännedom om terrängen? Kolla in funktionen PacePro™.
Hitta rätt under äventyret med TopoActive-kartor över Europa direkt på handleden.
Musik på handleden utan behov av att ha med telefonen.
Lämna laddaren hemma. Med solenergiladdning kan du få upp till 14 dagars batteritid och lite till!

KVALITET & DESIGN
Den tåliga men ändå sofistikerade designen har en stor 1,3-tumsskärm. Den är testad efter amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- vattentålighet.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL
Anpassa utseendet efter din livsstil och välj mellan en infattning av titan, rostfritt stål eller beläggning av DLC.

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.

OFFPISTÅKNING
Ha full koll då du åker skidor. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar automatiskt värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning.

MTB-DYNAMIK
Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.

SURFFUNKTIONER
Gör dig redo att fånga vågorna. fēnix 6 - Pro Solar fungerar med Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg när du framför en Surfline®-kamera, så att du kan titta på dem senare och se hur det gick.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från onlinegruppen Garmin Connect™.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Få pulsdata *1 med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

AVANCERAD SÖMNREGISTRERING
Få en fullständig sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri2 och andningsdata. Se allt på en särskild widget som även visar din träningsbelastning och annan information.

VÄTSKEKONTROLL
Logga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning. När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.

PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpdynamik, återhämtningsrådgivare och mer *1. Du kan till och med beräkna VO2 Max justerat efter värme och höjd.

PACEPRO™
En unik PacePro-funktion hjälper dig att hålla tempot med en lutningsanpassad vägledning på löpturen.

GOLFBANOR
Fullfärgs CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen, knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du enkelt kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

SOLENERGILADDAT BATTERI
Få upp till 9 dagar av batteritid när du är inomhus och 10,5 dagar med solenergiladdning3 i smartwatchläge. I GPS-läge får du 25 timmar inomhus och 28 timmar med solenergiladdning *4.

CLIMBPRO
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala satellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

PULS OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnövervakning använder en pulsoximetrisensor *2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

ACKLIMATISERING
Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri *2, puls *1 och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, varar i flera veckor.

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR
Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera dig fram under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.

ROUND-TRIP ROUTING
Ange en sträcka som du vill resa och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Med Trendline™ popularity routing hittar du de bästa lokala stigarna.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster bland annat Spotify®, Deezer och Amazon Music, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®.

GARMIN PAY
Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering5 din plats till nödkontakterna.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

*1 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
*3 Användning hela dagen med tre timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux.
*4 Användning i förhållanden med 50 000 lux.
*5 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.