Garmin fēnix 6S 42mm 010-02159-21

Garmin fēnix 6S 42mm 010-02159-21
Brand: Garmin
Color: Grå
6560 SEK 8099 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

PRESTERA BÄTTRE

Med de här tåliga fēnix multisportklockorna med GPS kan du addera kartor, musik, intelligent tempoplanering och mycket mer till dina träningspass - så att du kan ta dig an alla utmaningar utan problem.

Pulsmätning vid handleden *1 och pulsoximetrisensorer *2 ger dig inblick i träningen

Dynamisk PacePro™-funktion hjälper dig att springa smartare över olika typer av terräng

Förinlästa skidkartor för fler än 2 000 skidorter över hela världen

Mät löpnings- och cyklingsprestationer på sätt som du inte visste var möjliga.

Synkronisera dina favorit-streamingstjänster och lyssna på musik utan din telefon

Låt dig inte begränsas av batteritiden. Slipp ladda på klockan hela 9 dagar i smartwatch-läge

KVALITET & DESIGN
I den robusta men ändå sofistikerade designen ingår en 1,2″ stor skärm och en konstruktion som testats enligt amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- vattentålighet.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL
Anpassa utseendet på din klocka efter din livsstil och välj mellan en infattning av rostfritt stål eller beläggning av diamantliknande kol. Sapphire-versionerna har reptåligt safirglas och förstklassiga material.

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf med mera.

OFFPISTÅKNING
Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar sedan mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning.

LÄNGDSKIDÅKNINGSDYNAMIK
När den pMANAGERaras ihop med pulsbandet HRM-Pro™(säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under längdskidåkningspass.

POWER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Denna smartwatch mäter kontinuerligt din puls1 och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även vid aktiviteter under vatten.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

VÄTSKEKONTROLL
Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning och för att se hur konsekvent ditt intag är från dag till dag.

PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik1, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE
Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS
Om du vill ha coachning i din träning som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer för dina löp- och cykelpass baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus.

BATTERITID
Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 9 dagars batteritid i smartwatch-läge, 6 timmar i GPS-läge med musik och upp till 34 dagar i batterisparläge.

PACEPRO™
En av de första i sitt slag. PacePro-funktionen som hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.

GOLFBANOR
Fullfägs CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen, knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR
Använd appen Garmin Connect™ för att få koll på din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med få information på handleden med widgeten Menscykelregistrering och Graviditetskalender.

CLIMBPRO
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

PULSE OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor *2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, varar i flera veckor.

TOPO- OCH SKIDKARTOR
Använd topografiska kartor för att navigera på dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter över hela världen.

ROUND-TRIP ROUTING
Ange en sträcka som du vill köra och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Trendline™-ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

GARMIN PAY
Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du inte känner dig säker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering3 din plats till nödkontakterna.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till förinstallerade streamingsappar från kompatibla tjänster.

1 Noggrannhet vid aktivitetsmätning och träningsdata
2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
3 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.