Garmin Forerunner 245 Music 010-02120-30

Garmin Forerunner 245 Music 010-02120-30
Kategorier: Varumärke, Garmin
Brand: Garmin
Color: Svart
2778 SEK 3199 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar. Registrera din Garminklocka hos Garmin och få totalt 3 års garanti.

MUSIKEN TAR DIG LÄNGRE

Du springer. Din löparklocka med GPS tänker. Den lär till och med känna dig, kilometer efter kilometer och låt efter låt.

Mät träningsbelastningen för att se om du har koll på läget eller om du tränar för mycket.
Förbered dig som ett proffs med de kostnadsfria och anpassningsbara Garmin Coach träningsplanerna.
Förbättra löptekniken genom att mäta löpdynamik *1.
Vi hjälper dig att känna dig trygg med händelsedetektor och assistans *2.
Det här är som ljuv musik; nu kan du lyssna direkt från handleden.
Upp till 6 timmar i GPS-läge med musik som tar dig hela vägen till mållinjen.

LITEN OCH SMIDIG DESIGN Den är stilren och lätt vilket gör den perfekt för både löpning och vardag.

LÖPKLARA MATERIAL Forerunner 245 Music klarar allt du hittar på tack vare det svettsäkra silikonbandet och ett tåligt Corning® Gorilla® Glass 3.

GARMIN COACH Dessa träningsplanerna. innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan.

INBYGGDA SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, simning i simbassäng och öppet vatten, banlöpning, crosstrainer, trappmaskin och mycket mer.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få pulsdata *3 med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten.

INBYGGD GPS Registrera var du springer och få relevant statistik, inklusive distans, tempo och intervaller.

LÖPDYNAMIK När Forerunner 245 Music används med ett kompatibelt tillbehör kan du använda det för att mäta viktiga löpdata som kadens, steglängd, markkontakttid samt balans och mycket mer.

VO2 MAX Träna smartare med VO2 max som är en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det här mätvärdet tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.

PULSE OX-SENSOR Sensorn vid handleden beräknar blodets syremättnad *4, som du kan använda för att bedöma hur kroppen absorberar syre – särskilt när du sover.

TRÄNINGSSTATUS Det här mätvärdet utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet.

TRAINING EFFECT Se hur dina träningspass påverkar din utveckling av uthållighet, fart och kraft med aerob och anaerob Training Effect feedback.

TRÄNINGSBELASTNING Den här siffran som mäter träningsvolymen från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.

ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVARE Efter varje träningspass meddelar den inbyggda återhämtningsrådgivaren dig hur länge du ska vila innan du kör ett nytt ansträngande pass. Den redogör för stress under hela dagen, sömn och daglig aktivitet som du ägnar dig åt utöver dina träningspass.

BATTERITID Spring snabbare än någonsin med en klocka som är kraftfull nog att hänga med dig. Du får upp till 7 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

MENSREGISTRERING Använd appen Garmin Connect™ för att få koll på din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med få information på handleden med widgeten för menscykel och från graviditetskalendern.

MUSIK PÅ HANDLEDEN Synkronisera dina spellistor från utvalda musikströmningstjänster *5 – som Deezer, Amazon Music och Spotify® – direkt till klockan. I Forerunner 245 Music kan du lagra upp till 500 låtar.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en

LIVETRACK Använd funktionen LiveTrack så att vänner och familj kan följa din plats i realtid *5 och till och med se hela din planerade runda. Du kan vara säker på att dina nära och kära vet var du springer eller cyklar.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER Om du inte känner dig säker vid något tillfälle eller om din smartklocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering *2 din plats till nödkontakterna.

CONNECT IQ™ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT™ Överför dina aktiviteter till Garmin Connect-appen för att interagera med en växande onlinegrupp där människor kan koppla upp sig och tävla – och dela med sig av sina triumfer på sociala medier.

1 När den används med Running Dynamics Pod eller HRM-Run™ eller HRM-Tri™ monitor (säljs separat).
2 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.
Noggrannhet för aktivitetsmätning.
4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.5 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone.