Garmin Instinct® Grafit 45mm 010-02064-00 Träningsklocka

Garmin Instinct® Grafit 45mm 010-02064-00 Träningsklocka
Brand: Garmin
Color: Svart
2775 SEK 3249 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

NÄR DU KAN LITA PÅ DIN INSTINCT, KAN VÄRLDEN LITA PÅ DIG.

Du har alltid gått din egen väg – och det är där Instinct kommer in i bilden. Den här tåliga klockan med GPS är framtagen för att klara de tuffaste miljöerna.
  • Stå emot elementen med styrka som uppfyller militär standard
  • Navigera världen runt med stöd för multi-GNSS och utomhussensorer
  • Träna smartare med inbyggda sportappar direkt på handleden
  • Para ihop med en kompatibel smartphone för meddelanden och aviseringar på din handled
  • Kartlägg, spåra, synkronisera och dela dina turer eller vandringar överallt med vår app
  • Begränsas inte av batteritiden. Få upp till 14 dagar i smartwatchläge

Framtagen för att hålla.

MILITÄRSTANDARD 810 Instinct är tillverkad för att klara den amerikanska militärstandarden 810 för värme-, stöt- och vattentålighet (vattenklassad till 100 meter).

SLITSTARK BOETT OCH SKÄRM Boetten i fiberförstärkt polymer gör klockan extra slitstark och den kemiskt förstärkta och reptåliga skärmen har hög kontrast och kan läsas i solljus.

TÅLIGA ARMBAND De helt ventilerade silikonarmbanden har två oberoende, löstagbara öglor för att hålla den säkert på plats och säkerställa att du inte fastnar i saker.

BATTERITID Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri med upp till 14 dagar i smartwatch-läge, upp till 16 timmar i GPS-läge och upp till 40 timmar i UltraTrac™ batterisparläge.

Navigering du kan räkna med.

STÖD FÖR MULTI-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten.

Håll koll på kroppen och träna smartare.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Utökad teknik för optisk pulsmätning*1 mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter.

STRESSREGISTRERING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

INBYGGDA SPORTAPPAR Använd förladdade aktivitetsprofiler för löpning, vandring, mountainbike, simning och mycket mer.

Håll dig uppkopplad.

SMARTA AVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

PARA IHOP FÖR ATT FÅ SATELLITKOMMUNIKATION Para ihop Instinct med en inReach-enhet (säljs separat, aktivt satellitabonnemang krävs) för att läsa och skicka meddelanden, få väderaviseringar på handleden och utlösa ett SOS-larm till GEOS dygnet runt-öppna nödhjälpstjänst.

PARA IHOP MED HUNDSPÅRNINGSENHETER Anslut till hundenheterna Astro® eller Alpha® för att få uppdateringar om hundens status och aviseringar direkt på handleden.

*1 Noggrannhet för aktivitetsmätning.