Garmin Instinct® Solar, Grafit 010-02293-00

Garmin Instinct® Solar, Grafit 010-02293-00
Brand: Garmin
Color: Grå
2979 SEK 3799 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

DO WHAT YOU LOVE, LONGER
Instinct är en smartwatch med GPS som är framtagen för att bryta mot normerna, erövra elementen och hålla längre. Och nu får du batteritid på en helt ny nivå med hjälp av solens strålar.


FRAMTAGEN FÖR ATT VARA UTHÅLLIG Med fiberförstärkt polymerboett, kemiskt förstärkt, reptåligt Corning® Gorilla®-glas och ett batteri som laddas av solen får du en enhet som är byggd för att vara länge.

UTFORMAD FÖR ATT STICKA UT Starka färger, skärmar med hög kontrast och ändamålsenlig design väcker liv i en otraditionell smartwatch som får folk att vända på huvudet.

SOLENERGILADDAT BATTERI Instinct kan varieras baserat på solexponering och har oöverträffad batteritid för dem som är ute på äventyr i solen.

MILITÄRSTANDARD 810 Instinct är tillverkad efter den amerikanska militärstandarden 810 för värme-, stöt- vattentålighet (klassad till 100 meter).

POWER MANAGER Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du enkelt kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för surfing, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, styrketräning med mera.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Få pulsdata *1 med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten.

PULSOXIMETER Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor *2 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

STRESSÖVERVAKNING Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

STÖD FÖR MULTI-GNSS Få åtkomst till flera globala satellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER Navigera nästa led med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

TRACBACK® Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

SATELLITKOMMUNIKATION Para ihop Instinct med en inReach-® enhet (säljs separat, aktivt satellitabonnemang nödvändig) för att läsa och skicka meddelanden, få vädervarningar på handleden och utlösa ett SOS till GEOS dygnet runt-öppna nödhjälpstjänst.

KALENDERVY Se enkelt dina planer för dagen med en särskild kalenderskärm.

1 Noggrannhet vid aktivitetsmätning och träningsdata.
2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.