Garmin Lily - Läder 010-02384-B0 - Träningsklocka

Garmin Lily - Läder 010-02384-B0 - Träningsklocka
Brand: Garmin
Color: Brun
2409 SEK 2699 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

KLASSISK NOG FÖR ATT STICKA UT. MODERN NOG FÖR ATT HÅLLA DIG UPPKOPPLAD.

Du har aldrig sett en så här liten smartwatch *1 som kan göra så här mycket. Med endast en enkel rörelse av din handled visas en ljusstark pekskärm på den snygga mönstrade linsen, och när du är klar försvinner skärmen.

Snygg mönstrad lins eller smart pekskärm? Varför inte både och?

En liten och modern smartwatch som håller koll på viktig hälsostatistik.

SMS, samtal och kalenderpåminnelser *2 på en klocka som är så här snygg? Ja, det har vi skapat.

Ja, den här klockan mäter steg, sömn, stress och energinivåer *3.

Det blir lätt att må bra med appar för yoga, promenader, kondition, avslappnande andning.

Sätt inte livet på paus. Använd enheten längre mellan laddningstillfällena med upp till 5 dagars batteritid.

LITEN, SNYGG OCH SMART Vår snygga smartwatch är den första i sitt slag från Garmin med en otroligt liten boett på 34 mm och en snygg mönstrad lins. Tryck eller vrid på handleden för att se den ljusstarka pekskärmen.

KLASSISK MODELL ELLER SPORTMODELL Välj mellan klassiska modeller eller sportmodeller i en mängd olika färger med metallarmband eller utbytbara armband i läder eller silikon. Det är enkelt att hitta din perfekta stil.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter kontinuerligt din puls *3 och du kan ställa in att den ska varna dig om pulsen är för hög eller för låg.

STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer även att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad.

MENSREGISTRERING Använd appen Garmin Connect™ för att ha koll på din menstruationscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med se och logga uppgifter på handleden.

VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag direkt på klockan. Du kan till och med ställa in påminnelser om att du ska dricka, skapa mål och se historik och framsteg i Garmin Connect-appen.

ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

PULSE OX-SENSOR Använd Pulse Ox-sensorn *4 för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen, eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre.

AVSLAPPNANDE ANDNING När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier *3, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri och andningsdata.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibla smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan du skicka ett assistanslarm med din realtidsplats till utvalda kontakter *5.

KALENDERVY När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du enkelt kolla vad som kommer hända under dagen direkt från handleden.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen är en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela.

TRÄNINGSMÄTNING När du är ute mäter Lily steg, förbrända kalorier, intensiva minuter och mycket mer *3.

SPORTAPPAR Variera träningen med aktivitetsprofiler för yoga, pilates, konditionsträning, avslappnande andning, styrketräning med mera.

UPPKOPPLAD GPS Anslut till GPS:en på din kompatibla smartphone så att du får mer exakt distansmätning under promenader, cykelturer och löpturer utomhus.

BATTERITID Håll igång längre med en batteritid på upp till 5 dagar i smartwatchläge.

VATTENKLASSNING Den här klockan är vattentålig vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.

LITEN, LÄTT MODELL Med en lätt boett som bara är 34 mm känner du knappt av klockan. Det enda du märker är hur snygg den är.

*1 Kräver konfiguration (första gången) via Garmin Connect eller Garmin Express™
*2 När den är ihopparad med en kompatibel telefon.
*3 Noggrannhet för aktivitetsmätning.; Sömnregistrering tillgänglig när den är ihopparad med din kompatibla smartphone.
*4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
*5 Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.