Garmin MARQ Adventurer 010-02006-27

Garmin MARQ Adventurer 010-02006-27
Brand: Garmin
Color: Brun,Svart
15299 SEK 18799 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

EXPLORATION AND ADVENTURE, REAWAKENED

MARQ Adventurer är den lyxiga, moderna funktionsklockan som förmår dig att nå högre nivåer. Så att du kan stå på toppen av världen med ett extraordinärt instrument som skapats för att utforska den.

Vill du komma högre? Se höjdökning och väderförändringar.
Ta dig fram med stil och komfort – med ett tåligt armband i italienskt vacchetta-läder.
Gå din egen väg. Ställ in en kurs med en 360-graders kompassinfattning.
Klättra högt och ha hela tiden koll på blodets syrenivåer *1.
Med smartwatchfunktioner håller du enkelt kontakten med ditt team.
För alla dina äventyr, med upp till 12 dagars batteritid på en enda laddning.

INSPIRED, BY DESIGN Visa ditt commitment med en specialbyggd, lyxig smartwatch som har kupolformat safirglas, en skärm som alltid är på och 360-graders kompassmarkeringar på infattningen som hjälper dig att hålla dig på rätt spår.

ENDURING MATERIALS Snygg stil i klassisk vintagedesign, med en titaninfattning på 46 mm, hölje i borstad titan och ett genomtänkt QuickFit®-armband i italienskt vacchetta-läder som garanterar en utomordentlig passform på alla dina äventyr.

ORIENTERING Använd den etsade 360-graderskompassinfattningen och orienteringsfunktionen för att navigera med en klassisk kompass överlagd på en karta.

EXPEDITIONSAPP Spara batteri med expeditionsappen så att du kan förlänga dina resor in i vildmarken med veckor.

TOPOACTIVE EUROPE-KARTOR Se TopoActive-kartor över Europa med Trendline™ ruttdragning efter popularitet för att hitta nya platser att utforska.

MULTI-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

PULSE OX-SENSOR Med Pulse Ox *1 får du veta hur väl kroppens syrenivåer anpassar sig till den tunnare luften på högre höjder.

PULS Klockan mäter kontinuerligt din puls2 för att registrera hur hårt du arbetar under aktiviteter – även under vatten. Få tillgång till mer data i vår app på din Apple®- eller Android™-enhet.

STRESS SCORE Övervaka din puls *2 på handleden och även din pulsvariabilitet för att beräkna din stress score.

VÄTSKEKONTROLL Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten. Registrera ditt dagliga vattenintag för att undvik uttorkning och för att se hur konsekvent ditt intag är från dag till dag.

ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

APPAR OCH AKTIVITETER Förinstallerade favoritappar och förinlästa aktivitetsprofiler finns för löpning, cykling, golf, simning, vandring, rodd, skidåkning med mera.

SKIDDATA Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar sedan mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning.

PRESTATIONSDATA Visa prestationsdata som omfattar löpdynamik1, VO2 max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer *2.

CLIMBPRO Använd ClimbPro stigningsplaneraren för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande stigningar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

PACEPRO™ En av de första i sitt slag PacePro -funktionen hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.

ABC-SENSORER Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

SKIDKARTOR Ge dig ut med förinlästa TopoActive-kartor över Europa och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2 000 skidorter över hela världen.

GOLFBANOR I full färg CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen och få avancerade funktioner, inklusive PlaysLike Distance.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

MUSIKAPPAR Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till appar med strömmad musik från ditt konto på kompatibla tjänster, bland annat Spotify®, Deezer och Amazon Music, och lyssna i hörlurar via Bluetooth®.

GARMIN PAY™ KONTAKTLÖS BETALNING Betala enkelt med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning via deltagande leverantörer.

POWER MANAGER Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

BATTERI Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac™-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik.

1 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
2 Noggrannhet för aktivitetsmätning