GARMIN MARQ Athlete 010-02006-16 Träningsklocka

GARMIN MARQ Athlete 010-02006-16 Träningsklocka
Brand: Garmin
Color: Svart
13100 SEK 16099 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Först i mål. MARQ Athlete är en lyxig, modern tool watch som finns där för att särskilja dig från dina motståndare. För tävlande som kräver det allra bästa av sig själv finns det ingen bättre belöning.

Återhämtningstid och VO2-maxskalor visas på infattningen så att du får en ögonblicksbild av din prestation och ser dina framsteg direkt på urtavlan.

Det högkvalitativa armbandet av silikongummi ger en säker passform – och exakta sensorindikeringar.

Prestationsdata Med prestationsdata kan du upptäcka dina toppar, medan förutsäg tävlingstider visar hur snabbt du kommer springa nästa gång.

Ruttdragning efter popularitet Hitta de bästa löprutterna och cykelvägarna med integrerade kartor och Trendline™ ruttdragning.

Löpdynamik Finjustera din form och dina framsteg med avancerad löpdynamik som följer dig i stegen.

ClimbPro Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

Puls Logga totaler för kilometer per vecka och mät pulsen för att se träningsnivån – även vid vila.

Smartaviseringar Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

Musikappar Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till appar med strömmad musik från ditt konto på kompatibla tjänster, bland annat Spotify® och Deezer och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknik.

Garmin Pay Susa igenom kassan med Garmin Pay™ kontaktlösa betalningslösningar via deltagande leverantörer.

Stress score Övervaka din pulsvariabilitet för att beräkna din stress score.

Appar och aktiviteter Förinstallerade favoritappar och förinlästa aktivitetsprofiler finns för löpning, cykling, golf, simning, vandring, rodd, skidåkning med mera.

Pulse Ox Kontrollera med Pulse Ox om du vill veta hur väl kroppens syrenivåer anpassar sig till den tunnare luften på högre höjder.

Multi-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-sensorer Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

TOPO- och skidkartor Ge dig ut med förinlästa topografiska kartor och visa namn på pister och svårighetsnivåer för 2 000 skidorter över hela världen.

Golfbanor Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för mer än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

Connect IQ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ™ Store.

Batteri Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac™-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik.