Garmin MARQ Captain 010-02006-07

Garmin MARQ Captain 010-02006-07
Brand: Garmin
Color: Blå
18500 SEK 19849 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Ro hem pokalen. MARQ Captain är en lyxig och modern tool watch som excellerar när flottan navigeras, med avancerade nautiska funktioner som helt enkelt inte finns på traditionella klockor. För mästartaktikern som levererar exceptionella prestationer i alla förhållanden finns ingen bättre matchning.

Vindhastighet och vindriktning, samt temperatur och tidvatteninformation kan hjälpa dig att avgöra om det är rätt förhållanden för en dag på vattnet.

Det högklassiga jacquardvävda bandet tillverkas av hantverkare i södra Frankrike.

Regatta-boett Lokalisera starten med en nedräkningstimer som visar tid till startskott, medan GPS:ens time to burn-funktion beräknar den perfekta positionen.

Kryssningsguidning Seglingsfunktionerna, inklusive kryssningsguidningen1 är utformade för dem som tillbringar livet vid rodret.

Man överbord Markera en man överbord-position med en enkel tryckning. En riktningspil och avståndsnedräkning hjälper dig att snabbt komma till räddning.

Autopilot Använd vår GHC™ 20-autopilotstyrenhet för att ändra riktning, svänga och styra båten.

Båtdata Streama båtdata till handleden var du än befinner dig på båten och lägg till waypoints till plottern via fjärranslutning.

FUSION™-Link Lite app Styr dina StereoActive™-produkter och andra kompatibla produkter som stöder trådlös ANT+ ®-teknik.

Smartaviseringar Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

Musikappar Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till appar med strömmad musik från ditt konto på kompatibla tjänster, bland annat Spotify® och Deezer och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknik.

Stress score Övervaka din puls1 på handleden och även din pulsvariabilitet för att beräkna din stress score.

Pulse Ox Kontrollera med Pulse Ox om du vill veta hur väl kroppens syrenivåer anpassar sig till den tunnare luften på högre höjder.

Appar och aktiviteter Förinstallerade favoritappar och förinlästa aktivitetsprofiler finns för löpning, cykling, golf, simning, vandring, rodd, skidåkning med mera.

Prestationsdata Visa prestationsdata som omfattar löpdynamik, VO2 max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

ClimbPro Använd stigningsplaneraren ClimbPro för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

Multi-GNSS Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-sensorer Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

TopoActive Europe- och skidkartor Se TopoActive Europe kartor med Trendline™ ruttdragning efter popularitet och visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter över hela världen.

Golfbanor Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för mer än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

Connect IQ Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ™ Store.

Batteri Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac™-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik.