Garmin tactix Delta Sapphire Edition 010-02357-01 Träningsklocka

Garmin tactix Delta Sapphire Edition 010-02357-01 Träningsklocka
Brand: Garmin
Color: Svart
7690 SEK 9699 SEK
Mer Info!

REDO ATT UTFÖRA UPPDRAGET

Denna förstklassiga smartwatch med GPS är robust och framtagen för att uppfylla militärstandarder. Den har speciella taktiska funktioner samt funktioner för kartor, musik, avancerad träning och mycket mer.

En förstklassig design som är framtagen för att klara militärstandarder (MIL-STD-810).
Särskilda taktikfunktioner som kompatibilitet med mörkerkikare och mer för fältuppdrag.
Navigera världen runt med stöd för multi-GNSS och utomhussensorer.
Mät löpnings- och cyklingsprestationer på sätt som du inte visste var möjliga.
Smarta funktioner, till exempel betalning, musik och aviseringar, när du parar ihop med din smartphone.
Begränsas inte av batteritiden. Få upp till 21 dagar i smartwatch-läge.

KVALITET OCH DESIGN
Den robusta men sofistikerade designen är testad enligt amerikanska militärstandarder (MIL-STD-810) och klockan har en stor skärm på 1,4 tum, 36 % större än föregående tactix-modeller.

FÖRSTKLASSIGA MATERIAL
Denna smartwatch har ett utseende som passar din livsstil, med ett reptåligt, kupolformat safirglas, svart stålinfattning med DLC-beläggning och svart stålskydd baktill med PVD-beläggning.

KOMPATIBILITET FÖR MÖRKERSEENDE
Byt enkelt mellan dagtids- och kvälltidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerkikare.

JUMPMASTER-LÄGE
Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.

DUBBELT POSITIONSFORMAT
Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm.

SMYGLÄGE
Aktivera smygläge för att förhindra att din GPS-position lagras och delas och för att avaktivera trådlös anslutning och kommunikation.

KILL SWITCH
Om säkerheten blir ett problem kan knappen Kill Switch rensa enheten på allt användarminne.

PROJICERA WAYPOINT
Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen.

MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera bättre i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, håller i flera veckor.

TOPO- OCH SKIDKARTOR
Använd TopoEurope-kartor för att navigera på dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.

CLIMBPRO-FUNKTION
Använd ClimbPro stigningsplaneraren på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.

GOLFBANOR
Ta del av CourseView-kartor i fullfärg för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike Distance.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av turn-by-turn röstguidning, som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.

ROUND TRIP ROUTING
Ange en sträcka som du vill ge dig ut på och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Trendline™ ruttdragning efter popularitet hjälper dig att hitta de bästa lokala stigarna.

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf med mera.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen.

PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpningsdynamik, VO2 Max justerat efter värme och höjd, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

PACEPRO™
En av de första i sitt slag. PacePro -funktionen hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Förbättrad optisk pulsteknik mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter samt pulsens variation för att beräkna din stressnivå. Den registrerar även under vatten utan behov av pulsband.

PULSE OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

POWER MANAGER
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du snabbt kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

BATTERI
Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 21 dagars batteritid i smartwatch-läge, 15 timmar i GPS-läge med musik och upp till 80 dagar i batterisparläge.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller använd streamingappar från kompatibla tjänster, bland annat Spotify®, Deezer och Amazon Music, och lyssna i hörlurar via Bluetooth®.

GARMIN PAY™ KONTAKTLÖSA BETALNINGAR
Betala enkelt med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning via deltagande leverantörer.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering3 din plats till nödkontakterna.

1 Noggrannhet vid aktivitetsmätning och träningsdata.
2 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.3 När den paras ihop med en kompatibel smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.