Garmin Venu 2 Plus 010-02496-15

Garmin Venu 2 Plus 010-02496-15
Brand: Garmin
Color: Brun
4859 SEK 5399 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto & taggar. Registrera din Garminklocka hos Garmin & få totalt 3 års garanti.

LEV ETT HÄLSOSAMT LIV

Förstå din kropp bättre med avancerade hälso- och träningsfunktioner. Upptäck hur smidigt det är att ringa samtal från handleden*1 när din smartwatch är ihopparad med en kompatibel smartphone.
  • Är du trött på använda flera olika enheter? Ring samtal direkt från handleden när du är ansluten till din kompatibla smartphone.
  • Skriv eller svara på sms utan att använda händerna med hjälp av din ihopparade smartphones röstassistent*1.
  • Hälso- och wellnessfunktioner ger dig insikter om vad som händer i din kropp.
  • Hitta nya sätt att hålla igång kroppen med fler än 25 förinstallerade sportappar.
  • Lagra musik i din träningsklocka så kan du lyssna utan telefonen med trådlösa hörlurar.
  • Vill du ha en tydlig AMOLED-skärm och ett batteri som håller i upp till 9 dagar.

VISA DIN PERSONLIGHET En kristallklar AMOLED-skärm ger klockan liv och gör den enkel att läsa, även i starkt solljus. Prova alltid på-läget för att skärmen alltid ska vara synlig.

FÖR DIG SOM GILLAR ATT VARA I FARTEN Denna smartwatch klarar allt. Den har tåligt Corning® Gorilla® Glass 3, stilren infattning i rostfritt stål och bekvämt armband i silikon.

TELEFONSAMTAL FRÅN HANDLEDEN Nu behöver du inte missa några fler samtal för att du gräver i fickorna eller i väskan. När du är ansluten till en kompatibel smartphone kan du ringa och ta emot telefonsamtal direkt från din smartklocka.

BE RÖSTASSISTENTEN Händerna fulla? Inga problem. Använd röstassistenten på din ihopparade smartphone (Siri, Google Assistent eller Bixby) via Venu® 2 Plus för att skriva och svara på sms, ställa frågor och till och med styra dina kompatibla smarta enheter i hemmet.

HEALTH SNAPSHOT™ Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, inklusive puls*2, pulsvariabilitet, pulsoximetri*3, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via appen Garmin Connect™ på din kompatibla smartphone.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

PULSE OX-SENSOR Använd Pulse Ox3-sensorn för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen eller medan du sover för att se hur väl kroppen tar upp syre.

STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser i din smartwatch kommer att uppmana dig att utföra en kort andningsövning när klockan upptäcker att du känner dig stressad.

HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR Använd appen Garmin Connect för att följa din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan även se och logga information på handleden med hjälp av appen.

VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.

ANDNINGSREGISTRERING Se hur du andas under dagen, när du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter eller under en Health Snapshot.

SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få poäng för sömnkvaliteten och kunskap om hur den kan bli bättre. Du kan till och med hålla koll på de olika sömnstadierna samt puls, stress, pulsoximetri*3 och andning.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Denna smartwatch mäter kontinuerligt din puls2 och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även då du simmar.

AVSLAPPNANDE ANDNING När du vill slappna av eller fokusera bättre kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

METABOLISK ÅLDER Denna funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent*4 för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än din faktiska ålder. Och du kan få tips om hur du sänker din metaboliska ålder.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN Animerade konditions-, styrke-, yoga-, pilates- och HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som är lätta att följa med i finns förinstallerade i din smartklocka och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect.

INBYGGDA SPORTAPPAR Registrera all din aktivitet och träning med 25 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.

AVANCERAD STYRKETRÄNING Med den här detaljerade aktivitetsprofilen får du dina personliga rekord och styrkeresultat direkt på handleden samt grafik som visar vilka muskelgrupper du har tränat.

HIIT-PASS Använd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.

SKAPA TRÄNINGSPASS Välj bland fler än 1 600 övningar för att skapa egna träningspass i Garmin Connect-appen. Sedan kan du hämta dem till klockan.

GARMIN COACH Få en personlig löptränare på handleden som helt utan extra kostnad hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton.

INTENSIVA MINUTER Vi har uppdaterat vår funktion för intensitetsminuter så att du får en bättre uppfattning om när du tjänade in dem under dagen och under vilken aktivitet. Du kan även se dem som ett datafält under aktiviteter med tidtagning.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt i din smartwatch när den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Skicka färdigskrivna svar om du har en Android™-telefon eller så kan du med rösten.

MUSIK Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER Om du någonsin behöver hjälp kan du enkelt skicka ett meddelande med din plats i realtid till förvalda kontakter när din smartwatch och din kompatibla smartphone är ihopparade*5. Du kan till och med tilldela en särskild nödsituationskontakt som klockan kan ringa, till exempel lokala räddningstjänster.

TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.

CONNECT IQ™ Lägg till urtavlor, datafält och appar till din ihopparade klocka från Connect IQ-appen som du hämtat till din kompatibla smartphone.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT Med Garmin Connect-appen kan du se hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Och kommunicera med en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela.

BATTERITID MED SNABB LADDNING Få en oavbruten bild av din hälsa med upp till %9 dagar i smartwatch-läge, upp till 24 timmar i GPS-läge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik. Tio minuters laddning ger upp till 1 dags batteritid för smartwatch-läge eller 1 timme batteritid med GPS och musik.

BATTERISPARLÄGE Få ännu mer kräm från din smartwatch genom att aktivera eller avaktivera den här inställningen för att maximera batteritiden.

VATTENKLASSNING Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.

*1 Vissa smartphones är inte kompatibla med röstfunktionerna i Venu 2 Plus, se Garmin.com/VoiceFunctionality.
*2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
*4 Index™ eller Index S2 smart våg (säljs separat) krävs för att använda kroppsfettsprocent för funktionen för konditionsålder.
*5 Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.