Garmin Venu 43mm 010-02173-02 Träningsklockor

Garmin Venu 43mm 010-02173-02 Träningsklockor
Brand: Garmin
Color: Grå
3199 SEK 3799 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

LJUSSTARK OCH SNYGG SMARTWATCH MED GPS SOM ÄR UTFORMAD FÖR DIN AKTIVA LIVSSTIL

Vacker. Detaljerad. Livfull. Ägna mer tid åt de aktiviteter du gillar och bli ett med din kropp med hjälp av vår smartwatch Venu.

Alla vill ha en klocka med en lika snygg skärm på sin handled.

En klocka med mer hälsostatistik än du någonsin sett förut? Check.

Ingen telefon. Inga problem. Ta med dig dina favoritspellistor vart du än går.

Alla tränar på sitt sätt. Därför har den här klockan fler än 20 förinstallerade sportappar.

Vem behöver en PT när du har en klocka som är fylld med animerade träningspass?

Denna smartwatch med AMOLED-skärm kan användas i upp till fem dagar utan att behöva laddas.

Få en helhetsbild av din hälsa.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

PULSE OX-SENSOR Pulse Ox-sensorn1 mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre.

STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn och balanserad eller stressig dag. Påminnelser om avslappning kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning.

MENSCYKELSPÅRNING Använd appen Garmin Connect™ för att hålla koll på din menscykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och kost under varje fas i cykeln. Få information om din cykel direkt på handleden.

VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt vätskeintagningsmål som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter, även under vatten.

REGISTRERING AV ANDNING Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri1 och andningsdata.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt *2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Den fungerar till och med under vatten.

AVSLAPPNANDE ANDNING När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning och klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

Nå dina mål

ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN Animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som är lätta att följa med i finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect.

INBYGGDA SPORTAPPAR Registrera all din aktivitet med 20 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.

GARMIN COACH Få en personlig löptränare på handleden som hjälper dig att träna inför nästa 5K-, 10K- eller halvmaraton.

EGNA PASS Skapa dina egna träningspass i Garmin Connect och hämta dem till klockan.

Koppla upp dig

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone

MUSIK Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan din befintliga plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor *3, om det behövs.

GARMIN PAY™ Betala enkelt med Garmin Pay, vår kontaktlösa betalningslösning4, via deltagande leverantörer.

Framtagen för alla slags upplevelser

BATTERITID Håll igång längre med en batteritid på upp till 5 dagar i smartwatchläge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik.

AMOLED-SKÄRM En snygg AMOLED-skärm ger klockan liv och lyster. Den är lätt att se i alla ljusförhållanden och har ett läge som alltid är på. Dessutom har den ett extra hållbart Corning® Gorilla® Glass 3-objektiv.

VATTENKLASSNING Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM, vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.

1 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
3 När du har parat ihop enheten med en kompatibel smartphone, gå till Garmin.com/ble.. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.
4 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.