Garmin vívoactive 4s 40mm 010-02172-12 Träningsklocka

Garmin vívoactive 4s 40mm 010-02172-12 Träningsklocka
Brand: Garmin
Color: Svart
3085 SEK 3249 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

MINDRE GPS-SMARTWATCH BYGGD FÖR EN AKTIV LIVSSTIL

Känn av din kropp och träna rätt med en smartwatch som registrerar dina aktiviteter och hjälper dig uppnå dina träningsmål.

Det finns inget som heter för mycket hälsostatistik. Inte på den här klockan.

Du kan utan telefon komma åt dina egenskapade spellistor för träningspass på handleden.

Med över 20 förinstallerade sportappar får du aldrig slut på träningsövningar.

Du behöver inte längre kolla upp hur du gör en goblet squat. Du kan få kompletta träningspass med animeringar på handleden.

Lämna plånboken hemma och betala med klockan istället.

Med 7 dagars batteritid kan du fokusera på att göra vad du tycker om.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY® Se kroppens energinivåer under dagen så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

PULSE OX-SENSOR Pulse Ox-sensorn *1 mäter syremättnaden i blodet under dagen och när du sover för att se hur väl kroppen absorberar syre.

STRESSREGISTRERING Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Påminnelser om avslappning kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning om du känner dig stressad.

MENSCYKELSPÅRNING Med Garmin Connect™-appen kan du mäta din menscykel, logga fysiska och känslomässiga symptom och lära dig mer om träning och näring under varje fas i cykeln. Få information om din cykel direkt på handleden.

VÄTSKEKONTROLL Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan även ställa in ett automatiskt vätskeintagningsmål som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.

REGISTRERING AV ANDNING Se hur du andas under dagen, då du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter.

AVANCERAD SÖMNREGISTRERING Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri *1 och andningsdata.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Klockan mäter din puls kontinuerligt *2 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Den fungerar till och med under vatten.

AVSLAPPNANDE ANDNING När du vill slappna av eller fokusera kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN Animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som är lätta att följa med i finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect.

INBYGGDA SPORTAPPAR Registrera all din aktivitet med 20 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.

GARMIN COACH Få en personlig löptränare på handleden utan extra kostnad som hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton.

ANPASSADE TRÄNINGSPASS Skapa dina egna träningspass i Garmin Connect och hämta dem till klockan.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

MUSIK Hämta låtar och spellistor från dina kompatibla musikkonton (ett abonnemang krävs eventuellt). Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER När klockan och telefonen är ihopparade kan din befintliga plats skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor3, om det behövs.

GARMIN PAY™ Susa förbi i kön och välj transportsystem med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay *4 via deltagande leverantörer.

CONNECT IQ™ Gör din klocka mer personlig genom att hämta appar, widgets, urtavlor och annat. Det är enkelt. Och ännu bättre, det är kostnadsfritt.

BATTERITID Håll igång längre med en batteritid på upp till 7 dagar i smartwatchläge och upp till 5 timmars GPS och musik.

TÅLIG DISPLAY Garmin Chroma Display™ med hållbara Corning® Gorilla® Glass 3 är alltid påslagen och kan läsas i solljus.

VATTENKLASSNING Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM, vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.

1 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
Noggrannhet för aktivitetsmätning.
3 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.
Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.