Golfklocka Garmin Approach® S62 - Vit 010-02200-01

Golfklocka Garmin Approach® S62 - Vit 010-02200-01
Brand: Garmin
Color: Vit
5995 SEK 6499 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

WE’VE GOT YOUR GAME
Approach S62 är en förstklassig golfklocka med GPS som samlar in den viktiga information som du behöver och ger dig de bankartor du behöver, direkt på din handled.

STÖRRE SKÄRM Den stora, lättlästa pekskärmen i färg på 1,3 tum är 17 % större än Approach S60, så att din upplevelse blir mycket bättre.

ANPASSNINGSBARA URTAVLOR Hämta egna urtavlor, appar och widgets från Connect IQ™. Du kan också anpassa din klockas utseende med ett foto från din mobila enhet.

LIKA BRA UTANFÖR BANAN Oavsett om du precis avslutat en runda och är i klubbhuset eller om du ska ut på stan passar Approach S62 utmärkt som din klocka.

QUICKFIT®-ARMBAND Om du vill byta klockarmband lika ofta som du byter bana är det inga problem. Välj bland utbytbara QuickFit-armband.

VIRTUAL CADDIE Få hjälp från din caddie direkt i handleden. Virtual Caddie tar hänsyn till vindhastighet och vindriktning och föreslår en klubba baserat på avståndet du normalt slår med just den klubban.

VINDHASTIGHET OCH VINDRIKTNING Klockan visar vindhastighet och vindriktning, vilket underlättar ditt val av klubba och i vilken riktning du ska slå.

41 000 FÖRINLÄSTA BANOR Klockan levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView färgkartor över golfbanor i hela världen. Hämta uppdateringar för banorna du spelar på mest.

PLAYSLIKE DISTANCE Funktionen PlaysLike Distance justerar enheter med hänsyn till slag uppför och nedför.

GREEN VIEW Funktionen Green View visar varje greens riktiga utformning, oavsett var du befinner dig på banan, och gör att du kan dra och släppa flaggan för mer exakthet.

PÅ GREENEN Få snabbt en bild av den främre delen, mitten och den bakre delen av greenen, så att du kan slå det slag du vill.

PINPOINTER När du befinner dig i döda vinklar talar funktionen PinPointer om för dig i vilken riktning flaggan finns, så att du kan få ut mesta möjliga av varje slag.

HINDERVY Med den här funktionen kan du snabbt bläddra genom varje hinder på kartan och se viktig avståndsinformation, så att du vet vad du ska undvika.

HÅLL KOLL OCH RÄKNA POÄNG AutoShot-spelregistreringen identifierar automatiskt 1* slagavstånd. Kombinera det med tillvalet Approach® CT10-sensorer för klubbregistrering för att få bättre registrering.

MER STATISTIK Kombinera med Garmin Golf-appen för att se analyser av ditt spel, delta i resultattavlor och turneringar och få mer information om ditt spel.

SMARTAVISERINGAR Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone.

KONTAKTLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™ Betala enkelt med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning *2 via deltagande leverantörer.

HÅLL DIG PÅ BANAN Ta del av förinlästa aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning och mycket mer. Och få funktioner för aktivitetsspårning *3.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Förbättrad teknik för pulsmätning *3 mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter och hur hårt du arbetar under aktiviteten.

PULSE OX Använd funktionen Pulse Ox4 för att mäta blodets syrsättningsnivå och ta reda på mer om din hälsa och träning

BATTERI Det inbyggda, uppladdningsbara batteriet håller i upp till 14 dagar i smartwatch-läge och 20 timmar i GPS-läge.

*1 Bollens läge och träff på bollen kan påverka den automatiska slagräkningen. Puttar registreras inte. Vissa slag, särskilt bunkerslag och chipslag, kanske inte alltid registreras.
*2 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
*3 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
*4 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.