Herrklocka CERTINA DS PH200M C036.407.16.040.00

Herrklocka CERTINA DS PH200M C036.407.16.040.00
Brand: Certina
Color: Brun
8527 SEK 9690 SEK
Mer Info!

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Den moderna tolkningen har en försiktigt välvd keramisk krans och ett reptåligt safirglas som gör DS PH200M snygg att se på. Den automatiska kalibern Powermatic 80 garanterar pålitlig precision tack vare sin 80 timmars gångreserv och den magnetfältresistenta springfjädern i NivachronTM.


BLANK LACK
Den lackade urtavlan har en skinande blank färg – den perfekta bakgrunden för att displayerna ska sticka ut. Lacken ger också klockan ett visuellt djup.

EN VÄLAVRUNDAD KLOCKA
Den välvda, roterande kransen har en reptålig, glansig keramisk yta. Det ger denna utsatta men viktiga komponent en skön känsla och ett elegant utseende.

URMAKARKONST 2.0
I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.

TRANSPARENT BAKBOETT
Certina erbjuder en utmärkt insyn i detta mekaniska ur: Bakboetten har ett robust glasfönster som låter en beundra mekanismen. Den utsökt konstruerade rotorn som garanterar strömtillförseln i alla automatiska klockor syns tydligt.

GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR
Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...