Poloskjortor

Klassiska poloskjortor online

I början av förra århundradet dök poloskjortor upp för första gången i polomatcher i England och Indien. Polo, som ansågs vara en gentlemannasport, behövde ett plagg som både var uppklätt och samtidigt sportigt. Idag används polo skjortor även utanför polo och är ett plagg som passar perfekt när du vill klä dig prydligt och avslappnat på samma gång. Köper du poloskjortor online hittar du hos oss ett kvalitetsplagg som idag kommer från många olika kända designers. Beställ din nya favorittröja redan idag.

Från polo till tennis

På 1920-talet började den franska tennisspelare René Lacoste att bära egendesignade tröjor som var baserade på de plagg som först kommit från polo. Det var mycket tack vare Lacoste som den typen av herrpolo kom att bli populär bland den breda massan. Märket är än idag ett av de mest välkända när det gäller det populära plagget, och självklart hittar du flera varianter av klassiska Lacoste-tröjor här. Numera finner du allt från polo-klänningar till skjortor med samma skärning.

Poloskjortor från kända märken

Det bästa med en poloskjorta är dess mångsidighet. Den passar vid alla tillfällen och kan kombineras fritt för att antingen ge ett uppklätt, eller ett vardagligt intryck. Numera kan kan du även finna dessa i allt från cerise färg till starkt gul. När du beställer från oss kan du välja bland ett stort urval av poloskjortor av hög kvalitet från några av världens mest kända märken. Vi har samlat de bästa erbjudandena på ett och samma ställe, så besök oss här först om du letar efter en ny polotröja, skjorta eller annat plagg. Beställ bekvämt på nätet och få dina kläder smidigt hemskickade till dig!