Skjortor

Köpa skjortor online från kända märken

Funderar du på att köpa skjortor online som sitter helt rätt och passar alla oavsett personlig stil, så har du kommit rätt. Våra skjortor för herr inkluderar både kort- och långärmade skjortor i olika material och mönster. Vi har även skjortjackor som fungerar som ett stilfullt mellanting mellan jacka och skjorta, samt både tunna sommarskjortor och jeansskjortor. Alla plagg håller hög kvalitet och i vårt sortiment hittar du snygga kläder för alla tillfällen från flera välkända märken, både svenska och utländska.

Välj rätt skjorta

Linneskjortor passar perfekt på sommarens fester och den höga kvaliteten gör att de aldrig tappar formen. Apropå form och hur din skjorta ska sitta, så kan du välja mellan flera olika snitt här. Vi har slim fit, extra långa ärmar, större passform och många andra alternativ som gör att du alltid hittar något som passar just din kroppsform. Vita skjortor är ett annat basplagg som bör finnas i varje garderob eftersom de kan bäras vid så många tillfällen. Missa inte heller våra snygga poloskjortor.

Skjortor för vardag och fest

Är du ute efter något att ha till vardags eller hemma, så bör du kolla in våra skjortor med farfarskrage i mjukt tyg. Letar du istället efter något att sticka ut med på festen, så lyder rådet att botanisera bland våra hawaiiskjortor. De finns i riktigt kraftiga färger och mönster för dig som känner dig sugen på uppmärksamhet. Gillar man mönster, men inte så starka färger, finns de också i mer nedtonade färger, som är lätta att matcha. Precis som med alla andra kläder du hittar här kan du räkna med både hög kvalitet , förmånliga priser och direkt hemleverans!